2015-10-27 06:04:00

Vrt svjetlosti u najljepšem školskom vrtu

Danas je u školskom vrtu PŠ Vrsine bilo divno, ljubav se osjećala na svakom koraku, mirisala je u grmovima ljekovitih biljaka, čula se u pjesmi malih ptića, vidjela se na osmijehu dječjih lica, u očima odraslih...danas nas je posjetila gđa. Mejrema Reuter, glumica, pjesnikinja, glazbenica, umjetnica u punom značenju te riječi, aktivistica, žena s velikim "Ž" i čovjek s velikim "Č", svestrana i nesebična, svojim riječima sposobna i bez glasa, običnim e-mailom rasuti og...romne količine energije, a ujedno i mira i spokoja.

 

Mejrema Reuter, kotač je ogromne snage koji je nakon što je protutnjio kroz tri kontinenta i u Hrvatskoj pokrenuo svoj životni projekt Umjetnost u terapiji, a kroz suradnju s Udrugom za autizam - Zagreb.

Danas je u vrtu PŠ Vrsine ispričala priču "Vrt svjetlosti", svi sretni, oduševljeni, razdragani, na trenutak postali kraljevi, priroda, sluge, liječnici, podanici, građevinari, majka, djevojčica...pjevali, plesali, glumili...UŽIVALI...hvala!

 

 

 

Gđa. Mejrema je izjavila:" Danas sam interaktivnu priču Vrt svjetlosti pričala u najljepšem školskom vrtu. Najljepšem. Mališani iz Vrtića Vrsine i djeca iz Škole Vrsine bili su prava inspiracija za stvaranje prekrasne igre koju ću dugo pamtit.Ljepota vašeg školskog vrta i ljubav koju ste u nju utkali vi i vaši učenici,osvijetlila je sve. I evo, još sjaji. Dogode se u našim danima takvi trenuci. Nezaboravni, blago nam se."

 


Osnovna škola "Ivan Duknović" Marina