2015-05-13 23:30:00

Dobro jutro Vrsine

13. svibnja jutro u PŠ Vrsine osvanulo je užurbano. Pripremali smo se ugostiti kamere HRT – a u našem školskom vrtu. Dočekali smo ih s pjesmom „U kolu“ u hladu eukaliptusa. Našom izvedbom smo izvukli osmijehe na lica svima.

Tada su krenuli dogovori za snimanje. Uz razne upute - Ana ovdje, Ante tu sjedni i slično upalile su se i kamere.

Kako su minute odmicale naša trema se počela polako topiti i svi smo, kao mali mravi, bili u vrtu. Jedni su grabljali, drugi sadili, treći pripremali govor o biljkama… U trenutku smo bili kao veliki glumci u potpunosti predani svojim ulogama.

I na kraju je uslijedilo nama najdraže – staviti ravnatelja, tetu Ivanku i naše učiteljice ispred kamera. Sada smo mi njih hrabrili i pažljivo slušali.

Jutro kada se prilog prikazivao na HRT – u u emisiji Dobro jutro Hrvatska  svi smo željno iščekivali. I naravno sve o tome obavijestili roditelje, bake, djedove ma sve! Bilo je lijepo sve to pogledati i po nekoliko puta i zadržati za uspomenu. Zato i vas pozdravljamo sa stihovima s početka priloga „ Oj Vrsine u dva bila reda, iz daleka ka Varoš izgledaš ! „ Prilog možete pogledati na HRT.

priredila: učiteljica Sandra Pelja


Osnovna škola "Ivan Duknović" Marina