preskoči na sadržaj
Vijesti

Najnovije preporuke i upute HZJZ

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 20. 5. 2020. Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi.

Ove upute namijenjene su za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi od 25. svibnja 2020. Cijelu obavijest možete pročitati pod "opširnije".


IZDVOJENO

Roditelji

 • Ne dolaze u pratnji djeteta ako imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa) ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženis COVID- 19.
 • Ne dovodite dijete u ustanovu ako dijete ima simptome respiratorne bolesti  (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa) ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID- 19.
 • Nije potrebna izjava roditelja radi uključivanja djeteta u ustanovu vezano za ove upute. Omogućuje se naknadno uključivanje djeteta u školu.
 • Ako roditelji odluče da žele dovoditi učenika u školu, u pratnji učenika može biti također samo jedna odrasla osoba.
 • Roditelji ili druge osobe u pratnji djeteta ne smiju ulaziti u školsku zgradu.

Ulazak i izlazak iz škole

 • Do daljnjega su zabranjeni svi posjeti školi.
 • U školu učenici dolaze i odlaze sami.
 • Ispred ulaza u ustanovu, kod ulaska i izlaska iz ustanove, te u ustanovi, svim se osobama savjetuje da drže međusobni razmak ( 1,5 m). Međusobni razmak ne trebaju držati osobe iz istog kućanstva.

Učenici

 • Ne nose zaštitne maske
 • Roditelji/ skrbnici djece dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan pri dolasku u ustanovu, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u ustanovu već se javiti telefonom zamjeniku ravnatelja i izabranom pedijatru/ liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.
 • Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti  također ne dolaze u ustanovu. Ako djeca razviju simptome COVID-19 tijekom boravka u ustanovi, učitelji odmah obavještavaju roditelje, koji u najkraćem roku trebaju doži po dijete.
 • Djecu treba učiti i podsjećati da ne dodiruju usta, nos, oči i lice te da ne stavljaju ruke i predmete u usta.
 • Djecu treba poticati da kada kašlju i kišu prekriju usta i nos laktom ili papirnatom maramicom  koju poslije trebaju baciti u koš za otpad s poklopcem te oprati ruke. Pri kašlju i kihanju trebaju okrenuti lice od drugih osoba te izbjegavati dodirivanje lica, usta i očiju.

Sve ostale informacije koje budu važne pravovremeno ćemo objavljivati na službenim stranicama škole.

S poštovanjem,

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teologPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 21. 5. 2020.

Virtualna knjižnica

                                                


Virtualne učionice

 


Office 365 škole

                                                                           


Upisi u 1. razred OŠ

  


Kontakt

E-mail: ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

OIB: 78856986826 

             Kurikulum                          2019./2020.

           


GPiP 2019./2020.

 

 

 


KUĆNI RED ŠKOLE

   

   PRILIKOM DOLASKA U 

             ŠKOLU 


Baština

„SAČUVAJMO BAŠTINU ZA BUDUĆE NARAŠTAJE“ je projekt naše škole u školskoj godini 2011./2012. U njemu sudjeluju svi učenici škole i svi mještani općine Marina koji nam žele pomoći. U sklopu projekta skupljat ćemo stare predmete.

Više


Mobili

Kalendar
« Svibanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju