preskoči na sadržaj
vijesti

Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2020./2021.

Prijava djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2020./2021. provodit će se u vremenu od 10. do 20. veljače 2020. elektronskim putem na obrascu prijave upisa. Ukoliko na linku u prvoj rečenici pod „obrascu prijave“ ne možete pristupiti, možete ga pronaći na web adresi www.dalmacija.hr.

Prijavu je potrebno izvršiti prema upisnom području škole, bez obzira planirate li dijete upisati u neku drugu školu. Obratite pažnju na obvezu ispunjavanja Obrasca 6. koji je u prilogu na kraju teksta, ukoliko tražite prijevremeni upis za dijete ili privremeno oslobađanje od upisa djeteta u prvi razred. Obrazac 6 treba predati na adresu Splitsko-dalmatinske županije, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport 21220 Trogir,  Trg Ivana Pavla II. 1

Na temelju pristiglih i obrađenih prijava, Upravni odjel će utvrditi popis djece školskih obveznika i dostaviti ga stručnim povjerenstvima u osnovnim školama do 1. ožujka 2020. god.          

 

Nakon obavljene prijave djeteta u pripadajuću školu, roditelj odnosno staratelj obavezno se treba javiti stručnoj službi škole u vremenu od 2. do 9. ožujka 2020. god.  Od 09:00 do 15:00 sati radi dogovora o terminu testiranja vlastitog djeteta.

Školski obveznici su:

 • djeca rođena od 1. travnja 2013. do 31. ožujka 2014.,
 • djeca rođena od 1. travnja 2014. do 31. prosinca 2014. za koju roditelji, odnosno staratelji žele ostvariti pravo na prijevremeni upis u prvi razred osnovne škole,
 • djeca kojima je za šk.god. 2019./2020. rješenjem Ureda, odgođen upis u prvi razred osnovne škole,
 • djeca koja trebaju privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred osnovne škole.

Učenik se prijavljuje za upis u školu prema prebivalištu odnosno upisnom području škole (matična škola), gdje se obavlja provjera spremnosti djeteta za upis (testiranje i liječnički pregled) sukladno dogovoru sa roditeljem.

Ako se dijete želi iz opravdanog razloga upisati u školu kojoj ne pripada prema upisnom području (produženi boravak ili neki drugi razlog) u postupku prijave, prijavljuje obje škole s naznakom željene škole i razloga. Provjeru spremnosti obavlja u matičnoj školi, nakon čega se javlja željenoj školi radi dogovora.

Potrebna dokumentacija: OIB, kopija domovnice i rodnog lista (vrijede bez obzira na datum izdavanja), a u slučaju da roditelj iste nema, škola će ih pribaviti elektronskim putem.

 • Za prijevremeni upis roditelj odnosno staratelj osim prijave online podnosi i zahtjev Uredu državne uprave na priloženom Obrascu 6. Mišljenje stručnog tima predškolske ustanove dostavlja osnovnoj školi prilikom dogovora o testiranju.

 

 • Za privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred (djeca sa težim oštećenjem zdravlja), roditelj odnosno staratelj podnosi zahtjev Uredu državne uprave na priloženom Obrascu 6. Uz zahtjev prilaže i medicinsku dokumentaciju.

Obrazac 6

Ukoliko imate poteškoća s prijavom, dođite u stručnu službu škole utorkom ili petkom 09:00-15:00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 2. 2020. 14:31

Odluka o odabiru agencije za terensku nastavu

Na roditeljskom sastanku koji je održan 29. siječnja 2020. predstavnici agencija prezentirali su ponude programa za terensku nastavu u Italiji. Roditelji su nakon toga glasovali i izabrali putničku agenciju MAGELLAN d.o.o.  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 1. 2020. 12:50

Rezultati likovnog natječaja "Neka svako naše misto bude uvik čisto"

Završen je likovni natječaj u organizaciji Općine Marina, TZO Marina i Marinskiog komunalca .
Izložba i dodjela nagrada održat će se povodom Dana planete Zemlje, 22. travnja 2020. u školskom vrtu PŠ Vrsine.
Čestitamo !
 

 

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 24. 1. 2020. 14:10

OBAVIJEST AGENCIJAMA I RODITELJIMA – POZIV 3/2019.

Zapisnik o odabiru ponuda za Terensku nastavu u Italiji

ZAPISNIK 

sa sastanka Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude, održanog 16.12.2020. u OŠ Ivana Duknovića s početkom u 15 sati.

                                                       

Nakon pregleda svih ponuda, članovi Povjerenstva pristupili su raspravi te su jednoglasno izabrali tri (3) ponude koje će biti predstavljene roditeljima učenika:

 

 1. KVARNER EXPRESS INTERNATIONAL - SPLIT
 2. F-TOURS D.O.O.- SPLIT
 3. MAGELLAN D.O.O.- SPLIT  

Roditeljski sastanak  održat će se u srijedu 29. siječnja 2020. u 16:00.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 1. 2020. 14:03

Likovni natječaj" Neka svako naše misto bude uvik čisto“ Vijest ima dokument u privitku

Pod pokroviteljstvom Općine Marina, TZO Marina i Marinskog komunalca organizira se i provodi likovni natječaj „NEKA SVAKO NAŠE MISTO BUDE UVIK ČISTO“. Na natječaj se pozivaju učenici OŠ Ivan Duknović, Marina i djeca DV Marina. Organizator će osigurati platnene vrećice.
Cilj natječaja: osvijestiti važnost zaštite okoliša te razvrstavanja otpada.
Tema:zaštita okoliša.
Rok za dostavu radova je 21. siječnja 2020.
Sve potrebne dokumente možete preuzeti pod opširnije.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 7. 1. 2020. 10:03

Posjet udruzi za terapijsko jahanje UTI TOMS Trogir

Jučer su učenici OŠ Marina i djeca DV Marina u pratnji svojih učiteljica i odgojiteljica posjetili Udrugu za terapijsko jahanje UTI TOMS Trogir. Po dolasku u Medenu djeci je kratko predavanje o značenju terapisjkog jahanja održala gđa. Ana Jajić. Nakon predavanja djeca su se u pratnji volontera iskušala u jahanju.

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 21. 12. 2019. 08:06

Obavijest o nastavi u ponedjeljak 23. prosinca 2019.

 

23. prosinca 2019., u ponedjeljak, završava prvo polugodište. Toga dana održat će se nastava, božićna priredba i izložba.

Nastava će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

Predmetna nastava počinje u 8:00, a razredna nastava u 10:30 sati. Božićna priredba za sve učenike počinje u 10:45 sati, a autobus za  učenike putnike polazi u 11:45 sati.

 

Nakon zimskog odmora za učenike nastava počinje u utorak, 7. siječnja 2020. godine.:

Predmetna nastava: u 8:00 sati

Razredna nastava: u 14.00 sati

Svima želim ugodne i vesele blagdane ispunjene ljubavlju i mirom u srcu!

                                                                             Zamjenik ravnatelja:

                                                                      Joško Ćudina, dipl. teolog

 

 

 

 

 

     

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 12. 2019. 20:20

ŠKOLSKI MEDNI DAN S HRVATSKIH PČELINJAKA

U sklopu aktivnosti promocije hrvatskih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, u našoj školi, 9.prosinca 2019. organiziran je „Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka“. Njime su obuhvaćeni učenici  prvih razreda s ciljem edukacije djece o važnosti meda. Svi učenici su kao poklon dobili staklenku meda proizvedenu na hrvatskim pčelinjacima i slikovnicu „Pčelica Jelica i medo Edo“. Učenici su s veseljem sudjelovali u aktivnostima i uočili važnost konzumacije lokalnih poljoprivrednih proizvoda i značaj pčelarstva u cjelokupnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 12. 2019. 15:33

Prvi savjetnički posjet mentorica Ministarstva znanosti i obrazovanja u sklopu Cjelovite kurikularne reforme „Škola za život“

16. prosinca 2019., u vremenu od 15.00 do 19.00 sati, održan je prvi u nizu najavljenih savjetničkih posjeta na kojem su se učitelji naše škole dodatno usavršavali iz područja vrednovanja koje je vrlo zahtjevan i odgovoran dio učiteljskog posla te procesa aktivnog učenja. Promjena je mnogo, učitelji su se čitavu proteklu godinu osposobljavali za rad, a cilj ovog posjeta pružanje je podrške djelatnicima u odgojno-obrazovnom sustavu.

Predavanje su održale mentorice Škole za život Nera Đonlić, učiteljica Glazbene kulture u više škola, te Darija Dasović, prof. mentor Računalstva u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima.

Kako je izgledalo jedno od cjeloživotnih usavršavanja naših učitelja, pogledajte u galeriji fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 12. 2019. 15:25

OBRAZAC POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE

U prilogu možete vidjeti  OBRAZAC  poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 12. 2019. 15:14

Veselje ti navješćujem

I ove godine u crkvi sv. Josipa na Vrsinama održana je tradicionalna božićna priredba Veselje ti navješćujem.Priredbu su zajedničkim snagama priredili učenici PŠ Vrsine i djeca DV Cvrčak.

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 19. 12. 2019. 20:51

Advent u Marini

U ponedjeljak,16.prosinca učenici naše škole nastupili su u Marini na Brcu u sklopu manifestacije Advent u Marini. Učenici su se predstavili pjesmom, glumom i plesom.

  :: opširnije :: 


objavio: Unknown   datum: 18. 12. 2019. 06:21

Obavijest za prvi savjetnički posjet

U ponedjeljak, 16. prosinca 2019. godine s početkom u 15 sati održat će se 1. savjetnički posjet u našoj školi u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja. Posjet će se održati kao podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme i sudjelovati će svi učitelji naše škole.

Razredna nastava započinje u 8 sati a završava u 10:40 sati. Prijevoz za učenike putnike je odmah iza završetka nastave.

Predmetna nastava započinje u 11 sati a završava u 14:40 sati. Prijevoz za učenike putnike je odmah iza završetka nastave.

Predsati za učenike 7.a i 7.b razreda započinju u 10:00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 12. 2019. 14:50

Zahvala za donacije

 

Od srca zahvaljujemo gospodinu Siniši Krajaču, pomoćniku glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora, na hvalevrijednoj donaciji nove opreme našoj školi za izvođenje nastave Tjelesne i zdravstvene kulture u iznosu od 5000 HRK. Također zahvaljujemo gospodinu Damiru Poljaku, glavnom tajniku Hrvatskog rukometnog saveza, na donaciji 15 novih rukometnih lopti u vrijednosti od 3000 HRK. Više možete vidjeti pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 12. 2019. 20:04

Međužupanijska suradnja učeničkih zadruga

U petak, 6.prosinca u područnoj školi Vrsine održan je Međužupanijski susret učeničkih zadruga Splitsko- dalmatinske i Dubrovačko -neretvanske županije. Susret je započeo razgledavanjem Marine uz stručno vodstvo prof. Teje Matijaš- Pereža.
Po dolasku u PŠ Vrsine usljedila je pozdravna riječ domaćina i kratki prigodni program.

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 8. 12. 2019. 12:49

Humanitarna akcija za sestre Rinčić

U vremenu smo došašća koje označava pripremu za proslavu blagdana Božića. Jedan od simbola došašća je adventski vijenac. Četiri svijeće na vijencu simboliziraju četiri tjedna došašća i pripreme za dolazak Spasitelja.

U došašću prevladava iščekivanje, nada, budnost, čežnja i duboka svjesnost kršćana koji bdiju da prepoznaju Boga koji dolazi.

Nakon svete mise u prvu adventsku nedjelju 1. prosinca, ispred crkve u Marini, prodavali su se adventski vijenci koje su izradili učenici, njihovi roditelji i učitelji Osnovne škole Ivan Duknović. Prikupljeni novac od prodaje vjenčića namijenjen je za humanitarnu akciju „Za sestre Rinčić “. Hvala svima koji su podržali i na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji. Više možete vidjeti pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 12. 2019. 20:20

Odluka o nadoknadi radnog dana

Osnovna škola Ivan Duknović Marin

Don Frane Macanovića 1

21222 Marina

 

Klasa: 602-09/19-04-332

Urbroj: 2184-02/19-01

Marina,  4. 12. 2019.

 

Predmet: Odluka o nadoknadi radnog dana

 

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će nadoknada radnih dana izgubljenih poradi netom završenog štrajka početi od ove subote, 7.12. 2019. godine, i to s nastavnim rasporedom od srijede.

 

S poštovanjem,

Zamjenik ravnatelja:

Joško Ćudina

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 4. 12. 2019. 15:02

Obavijest učenicima i roditeljima

Poštovani roditelji i učenici, 

U utorak 3. prosinca 2019. godine odgojno-obrazovni proces će se odvijati po ustaljenom rasporedu. 

Predmetna nastava (5.r - 8.r) je u popodnevnoj smjeni, a razredna (1.r - 4.r) u jutarnjoj smjeni. 

 

S poštovanjem

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 12. 2019. 19:09

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za ponedjeljak, 2. 12. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u popodnevnoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:

 

 • 6.a – 1. školski sat
 • 8.a – 2. školski sat
 • 7.a – 3. školski sat

Polazak autobusa je po ustaljenom rasporedu za popodnevnu smjenu, a odlazak autobusa u 16:30 ispred matične škole u Marini.


Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr  

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 11. 2019. 19:40

„Za naše male genijalce“ u PŠ Blizna

Na inicijativu zamjenika ravnatelja učenici sedmog razreda PŠ Blizna sudjelovali su na HEP-ovu natječaju „Za naše male genijalce“ koji je bio otvoren od 9. do 29. rujna 2019. godine. Učenike je pripremao i animirao učitelj Boško Marinov koji je i realizirao sve uvjete natječaja, a cilj sudjelovanja bio je opremanje informatičke učionice u područnoj školi Blizna. Više možete pročitati pod opširnije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 11. 2019. 21:26

Obnovljena je kompletna stolarija na PŠ Gustirna

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban je od 20. svibnja 2019. godine donio odluku o planu investicijskog održavanja škola. Naša je škola provela postupak obnove PVC stolarije u visini od 87 340 HRK za područnu školu u Gustirni na kojoj je obnovljena kompletna stolarija. Učenicima PŠ Gustirna od srca želim radostan i uspješan nastavak ove školske godine u obnovljenoj školi. Više možete vidjeti pod opširnije.

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 11. 2019. 21:14

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za petak, 29. 11. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u jutarnjoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:

 

 • 6.a – 1. školski sat
 • 8.a – 2. školski sat
 • 7.a – 3. školski sat

Polazak autobusa je po ustaljenom rasporedu za jutarnju smjenu, a odlazak autobusa u  10:30 ispred matične škole u Marini.


Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr  

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 11. 2019. 14:52

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za četvrtak, 28. 11. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u popodnevnoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:

 

 • 1.r – 1. školski sat
 • 4.r – 2. školski sat
 • 3.r – 3. školski sat
 • 2.r – 4. školski sat

Polazak autobusa je po ustaljenom rasporedu za popodnevnu smjenu, a odlazak autobusa u  17:40 ispred matične škole u Marini.


Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr  

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 11. 2019. 14:40

Berba maslina u školskom vrtu PŠ Vrsine

Veselo je bilo u školslom masliniku PŠ Vrsine. Čula se pjesma, odzvanjao je smijeh, vrijedni mali zadrugari brali su masline. O školskom masliniku brinu se članovi učeničke zadruge Biljni biseri. Masline su prerađene u uljari Bilaja, dobili su 29 litara maslinovog ulja, koje će se naći na štandovima kao proizvod  učeničke zadruge na različitim manifestacijama.

  :: opširnije :: 


objavio: dijana rinčić  datum: 27. 11. 2019. 05:25

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za srijedu, 27. 11. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u jutarnjoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:


- 7. a – 1. školski sat
- 8. a – 2. školski sat
- 6. a – 3. školski sat

Polazak autobusa je po ustaljenom rasporedu za jutarnju smjenu, a odlazak autobusa u  10:30 ispred matične škole u Marini.


Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr  

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 11. 2019. 18:03

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za utorak, 26. 11. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u popodnevnoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:

- 4. r – 1. školski sat
- 1. r – 2. školski sat
- 2. r – 3. školski sat

- 3. r – 4. školski sat


Polazak autobusa je po ustaljenom rasporedu za popodnevnu smjenu, a odlazak autobusa u  17:40 ispred matične škole u Marini.


Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

 

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 11. 2019. 17:00

Obavijest učenicima i roditeljima

Zbog nastavka generalnog štrajka zaposlenika najavljenog za ponedjeljak, 25. 11. 2019. godine, nastavu je moguće organizirati u jutarnjoj smjeni jedino iz Engleskog jezika:


- 6. a – 1. školski sat
- 8. a – 2. školski sat
- 7. a – 3. školski sat
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 22. 11. 2019. 19:20

Obavijest učenicima i roditeljima o nastavku štrajka (do daljnjega)

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo vas da se i u petak, 22. studenoga 2019. godine nastavlja štrajk u osnovnim i srednjim školama (štrajk će trajati do ispunjenja zahtjeva).

Slijedom navedenog nastave u našoj školi prema redovitom rasporedu neće biti, no učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti. O nastavku razvoja situacije bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 11. 2019. 13:17

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u četvrtak, 21. studenog 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo vas da su podružnice sindikata za četvrtak, 21. studenoga 2019. godine najavile nastavak generalnog štrajka diljem Hrvatske.

Nastave u našoj školi prema redovitom rasporedu neće biti, no učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti. O nastavku razvoja situacije bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teolog

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 11. 2019. 14:41

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u srijedu, 20. studenoga 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo vas da su podružnice sindikata za srijedu, 20. studenoga 2019. godine najavile nastavak generalnog štrajka diljem Hrvatske.

Nastave u našoj školi prema redovitom rasporedu neće biti, no učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti. O nastavku razvoja situacije bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798-120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

 

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina, dipl. teolog

 

  :: opširnije :: 


objavio: Boško Marinov  datum: 19. 11. 2019. 14:42

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u utorak, 19. studenog 2019.

Osnovna Škola Ivan Duknović
Don F. Macanovića 1
21222  Marina                                                    Marina, 18. studenog 2019.godine

 

OBAVIJEST
UČENICIMA I RODITELJIMA!


U povodu najavljenog nastavka štrajka zaposlenika
u osnovnim i srednjim školama
te učeničkim domovima za 19. studenog 2019.

 

U OŠ Ivan Duknović za 19. studenog 2019., u pisanom obliku, najavljen je nastavak štrajka.

Svi djelatnici matične škole su u štrajku. Škola će, sukladno mogućnostima, kao i do sada, organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnoga rada s učenicima koji dođu na nastavu.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr.

 

                                                                                                  Zamjenik ravnatelja

                                                                                        Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 11. 2019. 14:38

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u ponedjeljak, 11. studenog 2019.

Osnovna Škola Ivan Duknović
Don F. Macanovića 1
21222  Marina                                                    Marina, 08. studenog 2019.godine

 

OBAVIJEST
UČENICIMA I RODITELJIMA!


U povodu najavljenog nastavka štrajka zaposlenika
u osnovnim i srednjim školama
te učeničkim domovima za 11. studenog 2019.

 

U OŠ Ivan Duknović za 11. studenog 2019., u pisanom obliku, najavljen je nastavak štrajka.

Svi djelatnici matične škole su u štrajku. Škola će, sukladno mogućnostima, kao i do sada, organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnoga rada s učenicima koji dođu na nastavu.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr.

 

                                                                                                  Zamjenik ravnatelja

                                                                                        Joško Ćudina, dipl. teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 11. 2019. 15:28

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u srijedu, 06. studenog 2019.

Osnovna Škola Ivan Duknović                                Marina, 05. studenog 2019.godine
DonF.Macanovića1
21222  Marina                                                 

 

OBAVIJEST
UČENICIMA I RODITELJIMA!


U povodu najavljenog nastavka štrajka zaposlenika
u osnovnim i srednjim školama
te učeničkim domovima za 06.studenog 2019.

 

U OŠ Ivan Duknović za 06. studenoga 2019., u pisanom obliku, najavljen je nastavak štrajka.

Svi djelatnici matične škole su u štrajku. Škola će, sukladno mogućnostima, kao i do sada, organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnoga rada s učenicima koji dođu na nastavu.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 11. 2019. 16:00

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u srijedu, 30. listopada 2019.

Osnovna Škola Ivan Duknović                                               Marina, 29. listopada 2019.godine
Don F. Macanovića 1
21222  Marina                                                   

 

OBAVIJEST
UČENICIMA I RODITELJIMA!


U povodu najavljenog nastavka štrajka zaposlenika
u osnovnim i srednjim školama
te učeničkim domovima za 30. listopada 2019.

 

U OŠ Ivan Duknović za 30. listopada 2019., u pisanom obliku, najavljen je nastavak štrajka.

Škola će, sukladno mogućnostima, kao i do sada, organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnoga rada s učenicima koji dođu na nastavu.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 10. 2019. 12:30

Učenici OŠ Marina učit će o razdvajanju otpada

Projekt razdvajanja otpada počinje 28. listopada i traje do kraja godine, a provodi se u OŠ Marina. Općina Marina je počela provoditi projekt edukacije djece u osnovnim školama na temu razdvajanja otpada. Cilj projekta je poticanje razmišljanja i prenošenja znanja o otpadu, razvrstavanju i iskorištavanju otpada u školi i u obitelji. Poticanje djece za što dužim boravkom na zraku i odgovornom ponašanju u prirodi, a očekivani utjecaj je razvijanje ekološke svijesti i usmjeravanje na odgovorno ponašanje prema prirodi. Nakon predavanja bit će likovni natječaj.  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 10. 2019. 15:45

Donacija Hajduka

Hvala dopredsjedniku Uprave HNK Hajduk g. Lukši Jakobušiću na ekspeditivnosti i donaciji 10 nogometnih lopti OŠ Ivan Duknović. Dobili smo najljepši poklon od najdražeg kluba. Zamjenik ravnatelja OŠ Ivan Duknović preuzeo je donaciju u Upravi HNK Hajduk te im od srca zahvalio.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 10. 2019. 16:00

Obavijest o nastavi u utorak 22.10.2019.

Poštovani roditelji i učenici,

U utorak 22. listopada 2019.godine odgojno – obrazovni proces će se odvijati
prema ustaljenom rasporedu.


S poštovanjem!

Zamjenik ravnatelja
Joško Ćudina

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 10. 2019. 14:03

Obavijest učenicima i roditeljima o štrajku u ponedjeljak 21.listopada 2019

Osnovna Škola Ivan Duknović                           Marina, 18. listopada 2019.godine
Don F. Macanovića 1
21222  Marina                                                   

 

OBAVIJEST
UČENICIMA I RODITELJIMA!


U povodu najavljenog nastavka štrajka zaposlenika
u osnovnim i srednjim školama
te učeničkim domovima za 21. listopada 2019.

 

U OŠ Ivan Duknović za 21. listopada 2019., u pisanom obliku, najavljen je nastavak štrajka.

Škola će, sukladno mogućnostima, kao i do sada, organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnoga rada s učenicima koji dođu na nastavu.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr
.

 

                                                                                  Zamjenik ravnatelja

                                                                                  Joško Ćudina, dipl.teolog

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 10. 2019. 14:23

Izlet u Vukovar

Naše dvodnevno putovanje u Vukovar bilo je popraćeno suncem i kišom, baš onako kako smo se i mi osjećali. Veseli i ponosni zbog jednog divnog grada- simbola naše zemlje, a tužni zbog onoga što smo o njemu naučili.

Priča o Vukovaru je priča o stradanju, o izgubljenim životima, uspomenama i prošlosti. To je priča o ponosu i ljudima koji su utkali temelje naše mlade domovine.
Iako nas je sudbina Vukovara i Vukovaraca potresla i rastužila, otišli smo kućama obogaćeni za jedno novo saznanje. Vukovar nas je naučio da je mir i sloboda ono što ničim ne možemo kupiti, naučio nas je da opraštamo i da, iznad svega, cijenimo njegovu žrtvu.

Vukovar nam je poručio da smo mi - djeca ono najsvetije što domovina ima i da je zbog nas tako grčevito branio i dao najviše od sebe. Hvala ti, Vukovare! Hvala ti za budućnost.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 10. 2019. 18:14

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE O NASTAVI U PONEDJELJAK

Poštovani roditelji i učenici,


u ponedjeljak 14. listopada 2019. odgojno-obrazovni proces će se odvijati prema ustaljenom rasporedu.

S poštovanjem,
                                                Zamjenik ravnatelja
                                                        Joško Ćudina

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 10. 2019. 14:23

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE O ŠTRAJKU

Poštovani učenici i roditelji,

prema najavama sindikalnih predstavnika štrajk djelatnika škole se nastavlja i sutra 11. listopada. Sukladno tome, za očekivati je da nećemo biti u mogućnosti organizirati redovitu nastavu.

Kao i danas, svi učenici koji dođu u školu biti će zbrinuti kroz odgojno obrazovni rad.

Hvala na razumijevanju.

 

Zamjenik ravnatelja

Joško Ćudina

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 10. 2019. 15:51

Obavijest o štrajku

Poštovani,
na sljedećoj poveznici možete pročitati informacije Sindikata hrvatskih učitelja o najavljenom štrajku u školama 10. listopada 2019.
 
Djelatnici naše škole također su u štrajku, stoga vas molimo za razumijevanje i strpljenje. Za učenike koji sutra dođu u školu biti će organiziran odgojno obrazovni rad.
Sve informacije vezane uz štrajk možete dobiti u tajništvu škole na broj 021/798120 ili na službenoj e-mail adresi ured@os-iduknovic-marina.skole.hr
Na poveznici plakat možete vidjeti plakat za štrajk.
 
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 10. 2019. 18:36
» Arhiva naših vijesti    
 


Obavijest o odabiru dodatnih obrazovnih materijala

U sljedećim prilozima možete vidjeti izbor dodatnih obrazovnih materijala. Podsjećamo kako je dio (prvi, peti i sedmi razred) izabran po novim katalozima 2019./ 2020. , a za sve ostale razrede je ostalo po odabiru iz 2014./2015. 

Obavijest o izboru udžbenika

Poštovane kolegice i kolege u prilogu možete vidjeti rezultate izbora udžbenika za prvi, peti i sedmi razred

Odluka o izboru ponude za nabavu školskih udžbenika 2019./2020.

U sljedećim prilozima možete vidjeti donesenu odluku o izboru ponude za nabavu školskih udžbenika, te zapisnik sa sjednice povjerenstva otvorenih ponuda za nabavu školskih udžbenika za školsku godinu 2019./2020. 

Odmor učenika i školski kalendar 2019/2020

Na sljedećem linku možete vidjeti odluku o trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih
škola čiji je osnivač Splitsko-dalmatinska županija za Školsku godinu 2019./2020. 

Također na poveznici Školski kalendar 2019./ 2020. možete vidjeti detaljnije početak i završetak odmora učenika.

Obavijest o sufinanciranju dodatnih obrazovnih materijala

Obavještavaju se roditelji svih osnovnoškolaca s područja općine  
Marina da će Općina Marina i ove godine sufinancirati nabavku radnih  
bilježnica.
Roditelji trebaju dostaviti Općini račun o kupnji radnih bilježnica uz  
zahtjev za povrat sredstava.

Obavijest

1. Javni poziv za prijavu učenika na testiranje i stjecanje statusa polaznika centra izvrsnosti

2. Javni poziv za prijavu nastavnika te drugih zainteresiranih za stjecanje statusa mentora i za rad u centru izvrsnosti

3. Privola za prikupljanje i obradu podataka u posebne svrhe

 

 

Mi, nekad i sad

2006

2014


 

Kontakt

E-mail: ured@os-iduknovic-marina.skole.hr

OIB: 78856986826


Upisi u 1. razred OŠ 

             Kurikulum                          2019./2020.

           


GPiP 2019./2020.

 

 

 


KUĆNI RED ŠKOLE

   

   PRILIKOM DOLASKA U 

             ŠKOLU 


Baština

„SAČUVAJMO BAŠTINU ZA BUDUĆE NARAŠTAJE“ je projekt naše škole u školskoj godini 2011./2012. U njemu sudjeluju svi učenici škole i svi mještani općine Marina koji nam žele pomoći. U sklopu projekta skupljat ćemo stare predmete.

Više


Mobili

Kalendar
« Rujan 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju